Πληροφορική Κουφόπουλου

Πληροφορική Κουφόπουλου
Πληροφορική Κουφόπουλου

FUTURE BUSINESS SCHOOL

FUTURE BUSINESS SCHOOL
FUTURE BUSINESS SCHOOL

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

NEWS-AGENCY πρακτορείο ειδήσεων: ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ , ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ...

NEWS-AGENCY πρακτορείο ειδήσεων: ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ , ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ...: Ξέραν τόσο καιρό και κάνανε τα στραβά Μάτια οι Αρχές όλες ........ Έτσι για Δικαίωση των Αποκλειστικών της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου ...

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ , ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΝΙΔΙ .

Ξέραν τόσο καιρό και κάνανε τα στραβά Μάτια οι Αρχές όλες ........
Έτσι για Δικαίωση των Αποκλειστικών της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου ,που πρωτεύει σε όλα .
( Όσο για τις πιστολιές , πηγές μου είπαν πως είναι κώδικας για ενημέρωση , νέας παραλαβής ******εμπορεύματος*********)  

ΠΗΓΗ : http://hellasnews-agency.blogspot.gr/2016/11/blog-post_30.html#more

Δείτε την Ημερομηνία , γιατί εδώ στην Ένωση Συντακτών Διαδικτύου  τα λέμε πρώτοι και δεν πάνε άδικα τα Αποκλειστικά Ρεπορτάζ . Έτσι για Δικαίωση 

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016




ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ – ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΕΝΟΣΕ ......
ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΔΙΑΙΩΝΊΖΕΤΑΙ ......................... ΜΕΡΟΣ Β΄ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 
                                ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΈΝΗ  
ΡΕΠΟΡΤΑΖ :ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ :
Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ

( εδώ θα διαβάσετε το πρώτο Ρεπορτάζ )


Σε συνέχεια από το πρώτο Ρεπορτάζ μου για το ζήτημα των χρηστών ουσιών που χρησιμοποιούν το δρομολόγιο '' Σταθμού Λαρίσης” Από Αθήνα – Χαλκίδα “' και αντίστροφα , χωρίς εισιτήρια και δημιουργούν προβλήματα με την ακραία συμπεριφορά τους προς πολίτες που ταξιδεύουν και ελεγκτές , ( συγκεκριμένα κάνουν μέχρι και χρήση χασίς μες στο τρένο κι αν παραπονεθεί πολίτης , δεν διστάζουν να του επιτεθούν και πολλά περιστατικά έχουν αποφευχθεί με την παρέμβαση των άλλων επιβατών ) . Οι υπεύθυνοι του Τρενοσέ , έταζαν πως για προστασία πολιτών και ελεγκτών , στα δρομολόγια , θα προσλάμβαναν ιδιωτική Ασφάλεια για κάθε δρομολόγιο, είχαν αναφέρει σε προηγούμενο Ρεπορτάζ μου .


Άφησα δυο μήνες περιθώριο σε περίπτωση πως θα υπήρχε μέριμνα όπως έλεγαν . Καμία μέριμνα λοιπόν οπότε συνέχισα το Ρεπορτάζ μου . Δεν έγινε καμία πρόσληψη για ιδιωτική ασφάλεια , και ακόμα συνεχίζετε το φαινόμενο , να χρησιμοποιούν οι χρήστες ουσιών , τα δρομολόγια , χωρίς εισιτήριο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι ελεγκτές . Στην περίπτωση δηλαδή , που θα τους αφήσουν να ταξιδέψουν χωρίς εισιτήριο , αν μπει επιθεωρητής , θα χάσουν την δουλειά τους , κι αν για να μην χάσουν τη δουλειά τους τους κατεβάσουν από το δρομολόγιο , κινδυνεύουν να βρεθούν θύματα επίθεσης , όχι μόνο λεκτικής όπως πολλές φορές έχω βρεθεί μάρτυρας , αλλά και σωματικής βίας και μεγάλης συμπλοκής σε περίπτωση που οι επιβάτες προσπαθήσουν να ηρεμήσουν την κατάσταση , να γίνει συμπλοκή γιατί είναι το κάθε βαγόνι γεμάτο από χρήστες μέχρι τη Στάση Μενίδι και Αφίδναι .
Οι Πολίτες , έχουν απηυδήσει , δεν νιώθουν ασφαλής και διαμαρτύρονται που κανείς δεν δίνει λύση.
Συνέχισα λοιπόν το Ρεπορτάζ , ως όφειλα αφήνοντας κάποιο εύλογο λογικό διάστημα , και σας ενημερώνω πως δεν έχει πάρει κανείς κανένα μέτρο .
Σε μαρτυρία της , μια ελεγκτής , μου ανέφερε , σε ερωτήσεις μου , πως την έχουν σταμπάρει και της κατέστρεψαν το αυτοκίνητο της , κατόπιν παρακολούθησης . ΄'' Κανείς , μου είπε , δεν έκανε τίποτα'' , δεν δίνω λοιπές πληροφορίες για την ασφάλεια της .
Σε επικοινωνία μου , με ιθύνοντες της Τρενοσέ , που ρώτησα '' Γιατί δεν έχει γίνει πρόσληψη ιδιωτικής ασφάλειας'' , μου είπαν είναι θέμα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης , και του Υπουργείου Μέσων Μαζικής Μεταφοράς . Στέλνουν πολλά email και αναφορές , αλλά δεν παίρνουν απάντηση . Όταν αναφέρθηκα στο περιστατικό της ελεγκτού , με ρώτησαν '' που το ξέρω ; “
Η επόμενη κίνηση μου , για το Ρεπορτάζ , ήταν να επικοινωνήσω με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων Του ΟΚΑΝΑ , ώστε να μάθω αν υπάρχει κάποια ειδική κάρτα , ώστε να είναι και οι χρήστες και οι ελεγκτές καλυμμένοι., Επειδή είναι χρήστες δεν τους απαλλάσσει από το να μην πληρώνουν εισιτήρια στα ΜΜΜ. Ούτε είναι διαφορετικός ο νόμος γι΄ αυτούς . Ίδιες είναι οι ποινικές κυρώσεις για όλους μας , ίδιες και για εκείνους . Επίσης με ενημέρωσαν υπεύθυνα , πως και σε άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς , τους τηλεφωνούν γιατί , υποδύονται πως είναι σε πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ και ισχυρίζονται πως έχουν δικαίωμα να ταξιδεύουν δωρεάν.
off the record ) ενημερώθηκα πως δεν ισχύει το ότι μέσα από τον ΟΚΑΝΑ φτιάχνουν ημερολόγια που πουλούν για στήριξη οικονομική , είναι δικής τους ,καθαρά ευρηματικότητα . Ας το ξέρει ο Πολίτης αυτό . Είναι σημαντικό . Δεν γίνεται με την προτροπή , ούτε με τη συναίνεση, από τον οργανισμό ΟΚΑΝΑ .
( Υπάρχουν κι άλλα σημαντικά που προέκυψαν από τη δημοσιογραφική μου έρευνα , αλλά ανήκουν σε ξεχωριστό Ρεπορτάζ) .

Τώρα έρχομαι στο σημαντικότερο κομμάτι αυτού του Ρεπορτάζ. Η ασφάλεια του Πολίτη . Όπως συζητήσαμε με το τμήμα του ΟΚΑΝΑ , δεν σημαίνει πως ο οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να γίνει κάποια στιγμή επιθετικός , αλλά όσοι είναι χρήστες ουσιών , είναι σε πιο μεγάλο βαθμό , και ολοένα αυξανόμενο βαθμό, το ότι κατά την επιρροή των ουσιών η ψυχοσύνθεση τους τους κάνει να μην εντάσσονται σε προσαρμογή κανόνων και παρεκτρέπονται .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου